Pályázatok

Lezárult az Exportpiaci projektünk, mely számtalan ajtót nyitott meg számunkra!

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. jóvoltából cégünk 2020-ban 5 850 991 forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült, melynek köszönhetően megalapozhatjuk a Roastopus kávék külpiaci jelenlétét.. A támogatás intenzitása a Projekt elszámolható összköltségének 50 %-a.

Megvalósulás időtartama: 2019.10.01-2022.06.30.

Helyszín: 7400 Kaposvár, Orci út 13/A

A támogatási konstrukció keretében igényelt és megítélt támogatás: 5 850 991 Ft

A beruházás teljes költsége: 11 701 985 Ft

A pályázat benyújtásakor három főtevékenység megvalósítását tűztük ki célul:
-Angol nyelvű webshop, valamint nemzetközi bankkártyás fizetést és csomagküldést biztosító csatornák kiépítése. Ehhez kapcsolódóan megtörtént a social média felületek többnyelvűségének kialakítása, melyhez online reklámeszközöket kapcsolunk területspecifikus angol nyelvű facebook, instagram és google adw hírdetések segítségével.
Cégünk a pályázati támogatásnak köszönhetően az Egyesült Királyságot is belevéve jelenleg több mint 10 európai országba szállítja termékeit. Vevőink között jelen van több kávézó, Delikát üzlet és számtalan magánszemély vásárló is.
-Kiállítóként való részvétel az egyik legnagyobb nemzetközi kávés rendezvényen (Word of Coffee), melyet további egy nemzetközi rendezvényen való részvétellel egészítettünk ki. 
-A külföldi értékesítés zökkenőmentes biztosítása érdekében pályázatunk keretében beszerzésre kerül egy vállalatirányítási szoftvert is, mely a pályázat zárását követően is használatban marad.

A projekt eredményeként létrejött egy versenyképes hazai vállalkozás, mely a külpiaci jelenlétének erősítését követően képes a nemzetközi elvárások gyors kiszolgálására, ezzel pedig tovább növeli az exportbevételeit, mellyel hozzájárul a pályázati konstrukció célkitűzéseinek megvalósításához.