Általános szerződési feltételek

Általános rendelkezések 
 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) rendelkezik a Szolgáltató és a Vásárló jogairól és kötelességeiről a www.roastopus.hu/com weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető webáruházban való böngészés és vásárlás kapcsán. A ROASTOPUS Webáruházat (a továbbiakban: ROASTOPUS) a Projekt Manufaktúra Kft. (7400 Kaposvár, Orci út 13/A, 25459717-2-14) üzemelteti. Az a magánszemély vagy társaság (a továbbiakban: Vásárló), aki a www.roastopus.hu vagy a www.roastopus.com honlapon keresztül (beleértve az aloldalakat is) rendel, elfogadja a jelen vásárlási szerződés feltételeit. Jelen szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Jelen szerződés határozatlan időre jön létre, nyelve: magyar. A Honlap működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Szolgáltató a jelen ÁSZF-ben megadott elérhetőségein (1. Szolgáltató adatai) Vásárlók rendelkezésére áll. Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2020.03.27.

1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Név: Projekt Manufaktúra Kft.
Székhely: 7400 Kaposvár, Orci út 13/A.
Levelezési cím: 7400 Kaposvár, Orci út 13/A.
Pörkölőüzem címe: 7400 Kaposvár, Orci út 13/A.
Képviselő neve: Horváth Gabriella
Cégjegyzékszám: 14-09-316608
Bejegyző Bíróság neve: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 25459717-2-14
Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt
OTP Bank SWIFT kód: OTPVHUHB
Számlaszám: 11736006-21044988
Számlaszám IBAN: HU79117360062104498800000000
E-mail cím: hello@roastopus.com
Telefonszám: +36307550146


2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

2.1. Vásárló, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett Honlapra, vagy a Honlapon előzetes regisztrációval vagy anélkül vásárol, az ÁSZF-ben foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. 2.2. A honlap, a honlapon található anyagok, leírások, grafikai elemek, hírlevelek, stb (továbbiakban: Tartalom) szerzője az 1. pontban megnevezett Szolgáltató. A Tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A Vásárló azonban jogosult a jelen ÁSZF-et közvetlen letölteni, nyomtatni, ez a jelen ÁSZF alapján a Vásárlók számára közvetlenül biztosított. 2.3. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani az ÁSZF-et. A módosított ÁSZF-et annak Honlapon való közzétételét követően leadott megrendelésekre kell alkalmazni. Vásárló a Honlap használatával elfogadja, hogy rájuk nézve a Honlap használatával kapcsolatos, a jelen ÁSZF-ben és a Honlapon más helyen elérhető valamennyi szabályozás automatikusan alkalmazandó. 2.4. A honlap sütiket használ, melyek elfogadásáról vagy elutasításáról a honlapot böngészőnek nyilatkoznia kell a honlap megnyitásakor. Lásd: Adatkezelési tájékoztató. 2.5. A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. évi V. törvény („Ptk.”) vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is érvényesek.


3. TERMÉKEK KÖRE

Szolgáltató a Honlapon különböző típusú pörkölt szemes kávét értékesít (továbbiakban: Termék). 

3.1. A termékre vonatkozóan minden ár, beleértve az akciós árakat is visszavonásig, vagy a készlet kimerüléséig érvényes. Amennyiben a Vásárló megrendelte a terméket, az ár az adott Vásárló számára érvényben marad. A megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Szolgáltató bizonyos összeg felett eltekint a szállítás díjának Vásárló általi megfizetésétől (lásd: 5. Szállítási információk) 

3.2. Csomagolási költség nem kerül felszámításra. 

3.3. A Honlapon Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, jellemzőit valamint a termékről képet/képeket jeleníthet meg. A termékek adatlapján megjelenített kép/képek bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Tartalmuk eltérhet a valóságtól. 

3.4. Amennyiben kedvezményes ár kerül megjelenítésre, Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót a kedvezmény igénybevételének feltételeiről (mennyiség, időtartam, stb). 

3.5. Szolgáltató kizárólag végfelhasználókat szolgál ki, nagykereskedelemmel nem foglalkozik. Ebből adódóan a termék megrendelésével a Vásárló nem jogosult a terméket tovább értékesíteni. 

3.6. Amennyiben Szolgáltató valamely termék árát egyértelmű adminisztrációs hibából adódóan rosszul tüntette fel a webshop-ban akkor az arra a tételre vagy tételekre beérkezett rendelések törlésre kerülnek. 

3.7. A webshopban elérhető 1 kg-os kiszerelésű csomagokból Szolgáltató raktárkészletet nem tart fenn. Szolgáltató rendelés esetén legfeljebb 8 munkanap alatt adja át a futárszolgálatnak a terméket. 

3.8. Szolgáltató minden hét első napján kedvezményt biztosít Vásárló részére a „Roastopus hétfő” elnevezésű kampány keretein belül. A kedvezmény kizárólag az adott hétfői napon 0:00 perctől 24:00 percig leadott rendelésekre érvényes. Az akció részleteit Szolgáltató Facebook oldalán (https://www.facebook.com/roastopus/) valamint a www.roastopus.com oldalon teszi közzé. Kedvezményes vásárlás esetében az ingyenes szállítást biztosító vásárlási limit kapcsán a kedvezménnyel csökkentet ár a mérvadó. 

3.9. Szolgáltató időszakos együttműködések keretében is biztosít kedvezményt Vásárló részére.

3.9.1 Mastercard prémium kedvezmény

Szolgáltató %-os kedvezményt biztosít a www.roastopus.com oldalon elérhető webshopban feltűntetett kávék árából, mely a vásárló online kosarában lévő kávék értékéből kerül levonásra kuponkód megadását követően. A kedvezmény nem vonatkozik a webshopban elérhető eszközökre és a szállítási költségre sem, illetve nem vonható össze az aktuális hétfői akciókkal. Az ajánlat igénybevételének feltétele, hogy a vásárló a szolgáltató webshopjában történő regisztrációt követően bankkártyás fizetéssel egyenlítse ki rendelését és a rendelés leadása során érvényesítse a „MasterCard Priceless Specials kedvezményprogram“ keretében kapott kuponkódját, melyet programszervezőtől (Nitro Communications Kft.) igényelhet. Kuponkód használatakor az ingyenes szállítást biztosító vásárlási limit esetében a kedvezménnyel csökkentet ár a mérvadó. 

3.9.2 Raiffeisen Loyalty kedvezmény

Szolgáltató %-os kedvezményt biztosít a www.roastopus.com oldalon elérhető webshopban feltűntetett kávék árából, mely a vásárló online kosarában lévő kávék értékéből kerül levonásra kuponkód megadását követően. A kedvezmény nem vonatkozik a webshopban elérhető eszközökre és a szállítási költségre sem, illetve nem vonható össze az aktuális hétfői akciókkal. Az ajánlat igénybevételének feltétele, hogy a vásárló a szolgáltató webshopjában történő regisztrációt követően bankkártyás fizetéssel egyenlítse ki rendelését és a rendelés leadása során érvényesítse a mindekor érvényben lévő „Raiffeisen Loyalty kedvezményprogram“ keretében kapott kuponkódját, melyet programszervezőtől (Nitro Communications Kft.) igényelhet. Kuponkód használatakor az ingyenes szállítást biztosító vásárlási limit esetében a kedvezménnyel csökkentet ár a mérvadó.

3.9.3 Kék Elefánt kedvezmény

Szolgáltató %-os kedvezményt biztosít a www.roastopus.com oldalon elérhető webshopban feltűntetett kávék árából, mely a vásárló online kosarában lévő kávék értékéből kerül levonásra kuponkód megadását követően. A kedvezmény nem vonatkozik a webshopban elérhető eszközökre és a szállítási költségre sem, illetve nem vonható össze az aktuális hétfői akciókkal. Az ajánlat igénybevételének feltétele, hogy a vásárló a szolgáltató webshopjában történő regisztrációt követően bankkártyás fizetéssel egyenlítse ki rendelését és a rendelés leadása során érvényesítse a Kék Elefánt Kávézó által lebonyolított képzésekhez köthető kuponkódját, melyet programszervezőtől (Kék Elefánt Kávézó Kft.) igényelhet. Kuponkód használatakor az ingyenes szállítást biztosító vásárlási limit esetében a kedvezménnyel csökkentet ár a mérvadó.


Szolgáltató mindenkori jótékonysági kampányait az alábbiak szerint valósítja meg:

A támogatásra kijelölt szervezet részére Szolgáltató szemes/őrölt/kapszulás kávét juttat el heti rendszerességgel. Vásárló a következő feltételekkel jogosult bekapcsolódni a kampányba:

 • Vásárló megrendelésként bankkártyás vagy átutalásos fizetési mód igénybe vételével rögzítheti a felajánlásra szánt kávét a webshopban.
 • A vásárlás során a www.roastopus.com oldal jótékonysági aloldalán meghirdetett kuponkód megadásával kedvezményesen (%) jogosult felajánlást tenni. A kód használatával szállítási költség nem kerül felszámításra. 

Vásárló tudomásul veszi, hogy a jótékonysági kampányokban meghirdetett kuponkód kizárólag a felajánlásra szánt kávék megvásárlásakor használható fel, más kedvezményekkel (kivéve: Mastercard, Raiffeisen) összevonható


4. VÁSÁRLÁS MENETE

Vásárló a honlapon regisztrációval és regisztráció nélkül is böngészhet, illetve vásárolhat, továbbá Vásárlónak lehetősége van arra is, hogy a kiválasztott terméket akár e-mailben, akár telefonon rendelje meg Szolgáltatótól. 

4.1. Honlapon történő vásárlás regisztrációval 

4.1.1. Regisztráció és profilfiók Amennyiben a Vásárló regisztrálni kíván azt a „Regisztráció” gombra kattintva teheti meg. A „Regisztráció” gombra történő kattintást követően megjelenik egy űrlap, amelyben a következő adatokat szükséges megadni a Szolgáltató részére:

 • Név
 • Telefonszám
 • E-mail
 • Jelszó
 • Jelszó még egyszer
 • Szállítási és számlázási adatok (név, cím) A regisztráció során Vásárló igényelhet hírlevelet az erre a célra rendszeresített felirat kiválasztásával. A regisztrációs űrlap alján a „Regisztráció” feliratú gombra klikkelve lehet a regisztrációs űrlapon megadott adatokkal a Honlapon történő regisztrációt rögzíteni. Ezzel egyidőben Vásárlónak el kell fogadnia a Szolgáltató online regisztrációra vonatkozó adatkezelési tájékoztatójának tartalmát, valamint a vásárlási feltételeket (jelen ÁSZF). A regisztráció során Vásárló igényelhet hírlevelet az erre a célra rendszeresített felirat kiválasztásával. Szolgáltató ezt követően azonnal küld egy automatikus visszaigazoló e-mailt Vásárló részére, melynek segítségével aktiválhatja fiókját. 


4.1.2. Bejelentkezés Amennyiben Vásárló korábban már regisztrált a Honlapon a „Bejelentkezés/login” gombra kattintva a regisztráció során megadott e-mail cím és jelszó megadásával tud a Honlapra belépni.

4.1.3. Kijelentkezés Amennyiben a Vásárló ki kíván jelentkezni a Honlapról, ezt a „Kijelentkezés” gombra kattintva teheti meg. 

4.1.4. Megrendelés Vásárló az adott termékre kattintva megjelenő, az adott termékkel kapcsolatban részletesebb tájékoztatást nyújtó lenyíló szövegdobozban tájékozódhat, ahol lehetősége van a mennyiség kiválasztását követően a „Kosárba teszem” gombot megnyomva a terméket megrendelni. Vásárló a jobb felső sarokban található kosár gombra kattintva tájékozódhat és ellenőrizheti a kiválasztott termék mennyiségét és összegét valamint módosíthatja a kosár tartalmát. Vásárló a „Pénztár” gombra kattintva leadhatja rendelését a Szolgáltató felé. Ezt követően a vásárló a „Következő” gombra kattintva tud tovább haladni a pénztárban. Itt tudja rögzíteni szállítási és fizetési módot, ellenőrizheti és szükség esetén javíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Miután Vásárló megadta a szükséges adatokat „Összesítés” menüpontja alatt találja a rendelés részleteit, itt lehetősége nyílik megjegyzést fűzni a leadott megrendeléshez. A „Rendelés véglegesítése” gombra kattintást megelőzően a Vásárlónak „Elolvastam és elfogadom az ÁSZF-ben megfogalmazottakat” szöveg előtti szövegdoboz kipipálásával nyilatkoznia kell, hogy elolvasta és elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket, ezzel egyidőben kijelenti, hogy a vonatkozó adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerte. A szövegdobozok kipipálásával a Vásárló egyúttal tudomásul veszi, hogy a „Rendelés véglegesítése” gomb megnyomásával megrendelése elküldésre kerül Szolgáltatónak, melyről automatikus visszaigazoló e-mailt küld a rendszer. A „Rendelés véglegesítése” gomb megnyomásával Vásárlót fizetési kötelezettség terheli. Vásárló a profil fiókjában rögzített és a megrendelés során megadott összes információt és feltételt a „Rendelés véglegesítése” gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el. A rendelés aktuális állapotáról további tájékoztató e-mail(ek) kerül(nek) kiküldésre Vásárló részére.

4.1.5. Regisztráció törlése Vásárló az info@roastopus.com e-mail címre küldött üzenettel törölheti regisztrációját. Az üzenet megérkezését követően 30 napon belül a Szolgáltató törli a regisztrációt. A regisztráció törlésével a Vásárló adatai törlésre kerülnek
 

4.3. Honlap igénybevétele nélküli vásárlás Vásárlónak lehetősége van arra is, hogy a kiválasztott terméket e-mailben rendelje meg függetlenül attól, hogy Vásárló regisztrált-e a honlapon. Ebben az esetben a vonatkozó adatkezelési tájékoztatót Szolgáltató e-mailben juttatja el Vásárló számára. Személyes vásárlásra nincs lehetőség.

4.4. Fizetési feltételek A Vásárlók számára Szolgáltató elektronikus számlát állít ki a megrendelésről. Ez bármikor letölthető a Szolgáltató Vásárló részére küldött e-mailjéből. Ezen kívül bármikor lekérhető az info@roas topus.com e-mail címen is, ebben az esetben a Szolgáltató 5 munkanapon belül köteles a számlát ismételten továbbítani. Fizetés a Honlapon utánvéttel, banki átutalással és bankkártyával (2019. februártól) történhet az alábbiak szerint.

4.4.1. Fizetés utánvéttel Házhozszállítás esetén a futár részére a csomag átvételekor kizárólag készpénzben lehet kifizetni a megrendelt termékek árát. Foxpost csomagautomata választása esetén a csomag átvételekor kizárólag bankkártyával lehet kifizetni a csomag ellenértékét. Utánvét költsége minkét esetben: bruttó 150 Ft

4.4.2. Banki utalás Amennyiben Vásárló a banki átutalás fizetési módot választotta a vásárlási folyamat során, Szolgáltató a Vásárló megrendelésének megérkezését követően elküldi Vásárló részére a megadott e-mailcímre a bankszámlaszámot és azonosítót (számlát). Amint a Szolgáltató bankszámláján jóváírják a megrendelés ellenértéket Szolgáltató továbbítja Vásárlónak a megrendelt terméket és értesíti a szállítás időpontjáról.

4.4.3. Fizetés bankkártyával A megrendelés ellenértéke a vásárlási folyamat során azonnal kifizethető bankkártyával VISA, VISA Electron, Master Card és Maestro kártyákkal. Bankkártyás fizetés választása esetén a „Rendelés véglegesítése” gomb megnyomását követően a Vásárló automatikusan átirányításra kerül az OTP Simple Pay fizető oldalra, ahol a bankkártya adatok megadásával rendezheti a megrendelt csomag ellenértékét, melyről Vásárló visszaigazoló e-mailt kap. Amint a Szolgáltató bankszámláján jóváírják a megrendelés ellenértékét Szolgáltató elküldi Vásárlónak a megrendelt terméket és értesíti a szállítás időpontjáról.

Adattovábbítás: SimplePay rendszeren keresztüli fizetési módozat választása esetén a számlázási név és cím, postázási név és cím, e-mail cím, megrendelt termék(ek) megnevezése, ára, mennyisége, szállítási költség, vásárlás időpontja továbbításra kerül a SimplePay pénzügyi közvetítő rendszer felé (OTP Mobilszolgáltató Kft 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.)

Vásárló jelen ÁSZF elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Projekt Manufaktúra Kft. (7400 Kaposvár, Orci út 13/A) adatkezelő által a www.roastopus.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vásárló neve, vásárlás dátuma, időpontja. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff


5. HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁS ÉS LEIRATKOZÁS MENETE

A honlapot böngészve lehetőség nyílik elektronikus hírlevélre való feliratkozásra, mely semmilyen pénzügyi kötelezettséggel nem jár. Érdeklődő ezt a honlap bizonyos részein elhelyezett „Feliratkozás hírlevelünkre” szöveg előtti szövegdoboz kipipálásával, valamint nevének és e-mail címének megadásával teheti meg. A Szolgáltató tehát jogosult a vásárló vagy érdeklődő részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a vásárló a honlapon adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. Érdeklődő a hírlevélről bármikor leiratkozhat az e-mail alján található „Leiratkozás hírlevélről” gomb megnyomásával. A vásárló tehát az önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a vásárló részére több hírlevelet, illetőleg egyéb reklám levelet nem küld.


6. SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A webshopban elérhető 1 kg-os kiszerelésű csomagokból Szolgáltató raktárkészletet nem tart fenn. Szolgáltató rendelés esetén legfeljebb 8 munkanap alatt adja át a futárszolgálatnak a terméket. A Termékek a következő szállítási opciókkal rendelhetőek meg:

6.1. Futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és/vagy email-ben értesítés érkezik a szállítás időpontjáról. Amennyiben Vásárlónak a kiszállítással kapcsolatban további információra van szüksége vagy a megadott adatokon változtatna akkor azt a futárszolgálattal közvetlenül kell egyeztetnie a futárszolgálat elérhetőségeinek (online, telefon) egyikén.

Futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának nem sikerül a csomagot átadnia a címzettnek, az visszaszállításra kerül a Szolgáltató részére.

Szállítási idő (első kézbesítés): várhatóan a futárnak történő csomagátadástól számított 3 munkanap

Szállítás díja: bruttó 1690 Ft

Bruttó 15.000 Ft vásárlási összeg felett a kiszállítás ingyenes.

Utánvét költsége: bruttó 200 Ft

6.2. Foxpost csomagautomata választása esetén a vásárláskor megjelölt célautomatába történik a csomag kiszállítása. Vásárló sms-ben értesítést kap, amint a csomag átvehető. Vásárló az sms tartalmának megőrzésére fokozottan ügyeljen, mert az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Amennyiben Vásárló nem tudja átvenni a csomagot a nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. Amennyiben a Vásárló az értesítésben meghatározott számú napon belül nem veszi át a csomagot az visszaszállításra kerül a Szolgáltatóhoz. 

Szállítási idő: Várhatóan a futárnak történő csomagátadástól számított 3 munkanap

Szállítás díja: bruttó 890 Ft

Bruttó 10.000 Ft vásárlási összeg 

6.3. Személyes átvétel A megrendelt termék online bankkártyás fizetés vagy előreutalás esetén személyesen átvehető az alábbi címen: 7400 Kaposvár, Orci út 13/A. Az átvétel időpontját szolgáltatóval előre egyeztetni szükséges.


7. MEGRENDELÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A Vásárló a Termék átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerint a bontatlan csomag valamint egy rövid nyilatkozat visszaküldésével. Ez esetben a Megrendelő 14 napon belül visszakapja a termék szállítási költséggel csökkentett árának összegét. A nyilatkozatminta jelen ÁSZF 1. sz. melléklete. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi. A Megrendelő elveszti az elállás jogát, amennyiben kibontja a csomagot. Nem minősül a megrendeléstől való jogos elállásnak a csomag átvételének elmulasztása vagy megtagadása.


8. ADATVÉDELEM

A Vásárló regisztráció, vásárlás vagy hírlevélre való feliratkozás során megadott személyes adatait a releváns jogszabályokban rögzített módon tároljuk. Szolgáltató semmilyen körülmények között nem továbbít ügyfeladatokat illetéktelen személy részére. Vásárló jelen ÁSZF elfogadásával tudomásul veszi a Szolgáltató adatkezelési tájékoztatójában rögzítetteket. Részletes leírást lásd: Adatkezelési tájékoztató https://roastopus.com/adatkezelesi-tajekoztato


9. SZAVATOSSÁG

A megrendelt termékre vonatkozó szavatossági feltételek a termékek csomagolásán vagy dokumentációján találhatóak.


10. PANASZKEZELÉS

Amennyiben Vásárlónak jelen szerződés teljesítésével kapcsolatban valamilyen panasza van azt jelen ÁSZF „2. Szolgáltató adatai” pontjában rögzített elérhetőségeken e-mail-ben vagy postai úton is közölheti. Szolgáltató a hozzá írásban érkezett panasz átvételét és visszaigazolását követően 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a válaszlevél postára adását vagy e-mail esetén a küldési időpontot jelenti. A panasz elutasítása esetén Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja Vásárlót. Amennyiben Szolgáltató és Vásárló közötti fogyasztói jogvita nem rendeződik külső szerv bevonása nélkül, úgy Vásárló számára az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Vásárló jogosult a lakóhelye, tartózkodási helye vagy a Szolgáltató székhelye szerint illetékes Békéltető Testület eljárásának kezdeményezésére. A mindenkori elérhetőségek az alábbi honlapon tekinthetőek meg: http://www.fogyasztovedelem.kormany.hu/node/8579
 • Vásárló panaszával fordulhat a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz. A mindenkori elérhetőségek az alábbi honlapon tekinthetőek meg: http://fogyasztovedelem.kormany.hu/
 • Az Európai Bizottság létrehozott egy online platformot, amely segítségével regisztrációt követően Vásárlóknak lehetősége nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáit ezen keresztül rendezze egy kérelem kitöltésével, elkerülve ezzel a bírósági eljárást. Az online vitarendezési platform itt érhető el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=HU
 • Vásárló és Szolgáltató a jelen ÁSZF hatálya alá tartozó esetleges jogvitákra nézve kikötik a Kaposvári Törvényszék kizárólagosságát

 

 

2020. október 9.